Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Δελτίο τύπου: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες το βράδυ, Δευτέρα 26-03-2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας, Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», η οποία πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την ΕΦΕΕΛ.

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστίασε στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Την Ημερίδα προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση, να απλουστευτούν οι διαδικασίες για την ένταξη των επιχειρήσεων στο εξωδικαστικό μηχανισμό.

Στην Ημερίδα μίλησε και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος αναφέρθηκε στην ρύθμιση των αγροτικών δανείων.

Επίσης, ο Νομικός Σύμβουλος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ. Άγγελος Γιουρέλης παρουσίασε τις θέσεις του Ινστιτούτου.

Η ημερίδα υπάρχει διαθέσιμη στο κανάλι του Επιμελητηρίου Λάρισας στο Youtube στον εξής σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=vFXeEa3Mw8I

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)