Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF)

To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), που έχει 185 χώρες – μέλη, προωθεί τη διεθνή νομισματική συνεργασία, διευκολύνει την ισορροπημένη ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου και παρέχει πόρους για να βοηθήσει τα μέλη στο ισοζύγιο πληρωμών.

www.imf.org/external/index.htm

Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ILO)

O Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ILO) δεσμεύεται να προάγει ευκαιρίες για άντρες και γυναίκες ώστε να αποκτήσουν παραγωγική εργασία σε συνθήκες ελευθερίας, ισότητας, ασφάλειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι βασικοί του στόχοι είναι να προωθεί τα δικαιώματα στη δουλειά, να ενθαρρύνει ευκαιρίες ευπρεπούς απασχόλησης και να ενδυναμώνει την κοινωνική προστασία και το διάλογο σε θέματα που άπτονται της εργασίας.

www.ilo.org

Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων (WFP)

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων (WFP) είναι μίας πρώτης γραμμής Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση της παγκόσμιας πείνας.

Στοχεύει στο

- να σώζει ζωές σε πρόσφυγες και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλες επείγουσες καταστάσεις

- να βελτιώσει τη διατροφή και την ποιότητα ζωής των πιο ευάλωτων ανθρώπων παγκοσμίως σε κρίσιμες στιγμές της ζωής τους.
www.wfp.org

Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU)

Η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση, που ιδρύθηκε το 1874, βοηθά στο να εξασφαλιστεί ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο ενημερωμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Με τα 191 κράτη – μέλη, αυτός ο εξειδικευμένος Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών πληροί ένα συμβουλευτικό και διαμεσολαβητικό ρόλο και παρέχει τεχνική βοήθεια όπου χρειάζεται.

Οργανωτική επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων 2013
Σε δήλωση του για την συγκρότηση του Δ.Σ. της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών αγώνων του 2013 ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λάρισας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τονίζει :

« Καμία έκπληξη δεν μου δημιουργεί η συγκρότηση του Δ.Σ. της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών αγώνων από τον αρμόδιο υπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)