Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»

4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Κερνάμε Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς με συνδιοργανωτή το Δήμο Κιλκίς, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, διοργανώνουν το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ ¨Κερνάμε Κιλκίς¨ που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 30/8 – έως 2/9/2018, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και τον περιβάλλοντα χώρο.

Στόχος του τετραήμερου Φεστιβάλ είναι να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα της περιοχής, παράλληλα να αποτελέσει ένα ξεχωριστό τόπο συνάντησης παραγωγών, επιχειρηματιών και επισκεπτών – καταναλωτών.

Η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρήσεις σε περιοδικά – εφημερίδες και ιστοσελίδες ενημέρωσης, εγγυώνται τη δημοσιότητα και τη μεγάλη επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ.

Πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση και καταξίωση μιας περιοχής δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας καλούμε να συμμετάσχετε με περίπτερο σε αυτή τη διοργάνωση με το κόστος να είναι ιδιαίτερα προνομιακό και να ανέρχεται στα 18,00€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α., για να προβάλετε και να διαθέσετε τα προϊόντα του νομού σας, τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εμπορικούς επισκέπτες και τους εκπροσώπους δικτύων διανομών που θα το επισκεφθούν.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)