Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
  • Βρίσκεστε εδώ:
Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Λάρισας

Οι παραδοσιακοί τρόποι διενέργειας εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η ανάγκη για μείωση του κόστους, επιτάχυνση των συναλλαγών και διεύρυνση των αγορών επιβάλει τη χρήση εξελιγμένων μέσων που αυτοματοποιούν βασικές λειτουργίες, διευκολύνουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ανταλλαγή τυποποιημένης πληροφορίας και παρέχουν κρίσιμη πληροφόρηση για τη λήψη αποφάσεων.Ωστόσο, η αγορά, εγκατάσταση, ανάπτυξη και συντήρηση τέτοιων μέσων απαιτεί υψηλές επενδύσεις κι αυτό καθιστά τη χρήση τους απαγορευτική.

Η ανάπτυξη της απαιτούμενης υποδομής του τύπου αυτού κεντρικά από το επιμελητήριο δίνει λύση στο πρόβλημα και παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους. Μέσω του Ηλεκτρονικού Εμπορικού Κέντρου θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα ολοκληρωμένης προβολής της κάθε επιχείρησης-μέλους του επιμελητηρίου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συνεισφέροντας στη σύναψη συνεργασιών και νέων εμπορικών συμφωνιών. Οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους θα προβάλλονται σε ειδική περιοχή Εκθετηρίου Προϊόντων του Portal.

Εάν δεν είστε εγγεγραμένος στο Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, για να εγγραφείτε παρακαλώ πατήστε εδώ.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμένος παρακαλώ, πιέστε εδώ για να συνδεθείτε.

Νέες Εταιρίες Μέλη
BEE
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ Α. ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Α. Ο.Ε.
EASYLOGIC - ΦΑΚΑΣ Α & ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Δείτε όλες τις εταιρίες
Νέα Προϊόντα
Μέλι
Όσπρια
Ημιαφρώδης οίνος Κοραλλένιος
ΣΙΔΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα
Νέοι Σύμβουλοι
ΔΕΣΚΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΖΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δείτε όλους τους Συμβούλους
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)