Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εκδόσεις της Γενικής Διεύθυνσης Προϋπολογισμού (Ευρωπαϊκή Επιτροπή)
Ημερομηνία: 04/03/2009

Σε ενημερωτική επιστολή που απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με θέμα "Εκδόσεις της Γενικής Διεύθυνσης Προϋπολογισμού" αναφέρονται τα εξής:

Ο προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που περιλαμβάνει δαπάνες που υπερβαίνουν τα 116 δισεκατ. ευρώ, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για οικονομικούς φορείς σε όλη την Ευρώπη. Για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν ποιές δραστηριότητες χτηματοδοτούνται και πως αποκτάται πρόσβαση σε χρηματοδότηση, η Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκδίδει ενημερωτικά έντυπα για διάφορα δημοσιονομικά θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφερόντος. Θεωρούμε ότι οι εκδόσεις αυτές μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα μέλη σας.

Κάθε χρόνο εκδίδουμε τουλάχιστον ένα νέο ενημερωτικό έντυπο, ενώ επικαιροποιούμε τακτικά τις υπόλοιπες εκδόσεις μας. Οι εκδόσεις αυτές παρέχονται ως επί το πλείστον δωρεάν.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πλήρη κατάλογο των βιβλίων και των φυλλαδίων που εκδίδουμε στο δικτυακό μας τόπο http://ec.europa.eu/budget/index_en.htm

Σε περίπτωση που χρειάζεστε αντίτυπα για κάποια εκδήλωση ή για να τα διανείμετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση

Emidio.LoRe@ec.europa.eu. Μπορείτε επίσης να τηλεφορτώσετε τις εκδόσεις μας σε μορφή εκτύπωσης από τον δικτυακό μας τόπο.

Με εκτίμηση

Eric Mamer


Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)