Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
2η Ημερίδα - Workshop "Doing Business in the Arab World", 22 Μαρτίου 2018

Σε συνέχεια του επιτυχημένου περσινού Workshop Doing Business in the Arab World, και σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, βελτίωσης και ενίσχυσης των θετικών πτυχών του, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 2ου Workshop στις 22 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani CaravelΑθηνών.

Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της εκ βαθέων γνώσης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που επικρατούν στον αραβικό κόσμο, και της ενημέρωσης σχετικά με τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που διατίθενται στις αραβικές αγορές.

Η πρώτη συνεδρία, αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (Culture of Business in the Arab World), περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από τους Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν με το κοινό σχετικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις στις χώρες καταγωγής τους και θα παρουσιάσουν επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτές.

Στόχος της δεύτερης συνεδρίας, η οποία είναι αφιερωμένη στο Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο (Business Opportunities in the Arab World), είναι να προσφέρει στο ελληνικό κοινό σημαντική και πρακτική πληροφόρηση σχετικά με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που συνδέονται με την εγκαθίδρυση επιχειρήσεων στον αραβικό κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι ομιλητές στην εν λόγω συνεδρία θα είναι Έλληνες Εμπορικοί Ακόλουθοι διαπιστευμένοι στις χώρες της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, οι οποίοι θα μοιραστούν την εξειδικευμένη γνώση που έχουν συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια διαμονής τους στις χώρες στις οποίες υπηρετούν.

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν συναντήσεις B2B, μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους. Οι συνημμένες προσωρινές λίστες των Αράβων συμμετεχόντων περιλαμβάνουν επιχειρηματίες από την Αίγυπτο, Ιορδανία, Ιράκ (Βαγδάτη και Ερμπίλ), Λίβανο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Συρία και Υεμένη.

Λεπτομερές πρόγραμμα θα ακολουθήσει σύντομα.

Εν τω μεταξύ, τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής και να μας την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 16:00

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)