Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ψήφισμα διαμαρτυρίας του ΕΕΔΕΓΕ για τη σύνταξη χηρείας των γυναικών

Προς την Υφυπουργό Ισότητας
κ. Μ. Χρυσοβελώνη


ΘΕΜΑ: Ψήφισμα διαμαρτυρίας του ΕΕΔΕΓΕ για τη σύνταξη χηρείας των γυναικών


Αξιότιμη κ. Υφυπουργέ,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία του συνεργάτη σας στη Γενική μας Συνέλευση καθώς και για την ενημέρωση που έκανε στις παριστάμενες εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, για το νέο νομοσχέδιο περί Ισότητας.

Το νομοσχέδιο σχολιάστηκε και κρίθηκε ικανοποιητικό. Η συζήτηση όμως έφερε στην επικαιρότητα και άλλα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, όπως η προχειρότητα με την οποία θεσμοθετήθηκε η σύνταξη χηρείας των γυναικών.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από αυτή την αβλεψία είναι τεράστιο και το αντιμετωπίζουν, δυστυχώς, πολλές γυναίκες μέλη μας. Έχουν στερηθεί τη βοήθεια στην οποία απέβλεπαν για να στηριχθούν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, βασιζόμενες στη μικρή οικονομική επένδυση που ο πρόωρα εκλιπών σύντροφός τους νόμιζε ότι έκανε, όταν με τον πενιχρό του μισθό πλήρωνε τα ασφάλιστρα της σύνταξης.

Κυρία Υφυπουργέ, σας παρακαλούμε θερμά να μεταφέρετε τη φωνή της διαμαρτυρίας και της αγωνίας μας για τις συναδέλφους μας που πλήττονται από αυτή την αβλεψία στους οικονομικούς παράγοντες της Κυβέρνησης και να συμβάλετε με τον θεσμικό σας ρόλο, ώστε να επανεξεταστεί η άδικη αυτή απόφαση.

Με εκτίμηση και αγάπη Σοφία Οικονομάκου εξ ονόματος των παρισταμένων συναδέλφων μου των οποίων οι υπογραφές επισυνάπτονται.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)