Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η πρωτοβάθμια επαγγελματική οργάνωση με την επωνυμία «Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας» ιδρύθηκε το έτος 1897 και έχει σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του συνδικαλιστικού πνεύματος σε όλο και περισσότερα μέλη και τη συνένωσή τους κάτω από τη σκέπη της Οργάνωσης.

Από πολύ νωρίς έγινε κατανοητό  ότι μόνο με συλλογικές  προσπάθειες και διεκδικήσεις μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα, γιατί η αδιαφορία και η απομόνωση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

Η γενικότερη  ανάκαμψη και ανάπτυξη της αγοράς τελικά ωφελεί και την δική μας επιχείρηση.

Σύνδεση : www.eslarissa.gr

Ημ/νία: 22/06/2009
Κυριαρχία Ν. Τζίκα στους εμπόρους
 Μεγάλη νίκη του συνδυασμού του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νίκου Τζίκα, στις χθεσινές εκλογές για τα νέα όργανα διοίκησης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Ημ/νία: 16/04/2009
«Μέτωπο» ενάντια στα παζάρια συγκροτούν ξανά οι έμποροι
Μέτωπο» ενάντια στα πάσης φύσεως παζάρια συγκροτούν ξανά οι έμποροι σε πανελλαδικό επίπεδο, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την πρόταση της ηγεσίας του ΥΠΑΝ για τη δυνατότητα δημιουργίας πασχαλινών -και όχι μόνον, όπως καταγγέλλουν οι έμποροι- παζαριών από τους ΟΤΑ. Το θέμα, μεταξύ άλλων φλεγόντων θεμάτων, απασχόλησε τη συνάντηση εργασίας «εφ΄όλης της ύλης» που είχαν ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Νίκος Τζίκας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Ηρακλής Μπλουγούρας, στα Τρίκαλα.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)