Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Δάνεια σε επιχειρήσεις με εγγύηση του Δημοσίου
Ημερομηνία: 04/06/2009

Πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων μέσω εγγυήσεων δανείων και επιδότησης επιτοκίου ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση. Το πρόγραμμα συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ, σε αυτή τη φάση, δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριότητας, να λάβει τραπεζικό δάνειο, είτε για την υλοποίηση επενδύσεων είτε για κεφάλαια κίνησης, ίσο με το μέσο μεικτό ετήσιο μισθολογικό κόστος της. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι: Πρώτον, η επιχείρηση να μην είχε καταστεί προβληματική έως τον Ιούλιο του 2008, δηλαδή οι δυσκολίες χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει για να καταφύγει στην κρατική στήριξη πρέπει να είναι απόρροια της οικονομικής κρίσης. Δεύτερον, να μη μειώσει τις θέσεις απασχόλησης έως το τέλος του 2010.

Το ύψος της εγγύησης του Δημοσίου μπορεί να φθάσει έως 90% του παρεχόμενου δανείου και θα δίνεται για τέσσερα χρόνια, με τη δυνατότητα παράτασης ενός επιπλέον έτους, ενώ η επιδότηση επιτοκίου θα διαρκεί έως το τέλος του 2012.

Πηγή: kathimerini.gr

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)