Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ημερίδα για τον ρόλο και την ευθύνη του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων κατά το Νέο Γενικό για την Προστασία Δεδομένων

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR (Ε.Ε 2016/679) που τίθεται σε εφαρμογή την 25/5/2018, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας.

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Απριλίου 2016, οι επιχειρήσεις που θα διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως. Οι εξελίξεις είναι άμεσες και απαιτητές, καθώς απαιτείται ετοιμότητα των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Λάρισας (2Ος όροφος) την Πέμπτη 26/4 και ώρες 18:00-21:00.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι

  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Δικηγόρος LL.M. (London School of Economics), με ειδίκευση στο χρηματοπιστωτικό, εμπορικό και δημόσιο δίκαιο.
  • ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Λέκτορας Τμήματος Νομικής, Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου FREDERICK στην Κύπρο, Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος του Μοντέλου Προσομοίωσης Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, υπό τον τίτλο FREDMUN (Frederick Model United Nations).

 

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους τους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Λάρισας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)