Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Διαμονή-Ξενοδοχεία

Η Λάρισα διαθέτει μοντέρνα και πολυτελή ξενοδοχεία που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη της πόλης μας.

Στην συνέχεια της σελίδας σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε τις διευθύνσεις τους, καθώς και κάθε τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις κλπ. σας συνιστούμε  την άμεση επαφή μαζί τους..

Κεντρική πλατεία Λάρισας
Κεντρική πλατεία Λάρισας
Classical Larissa Imperial

Το κόσμημα της ζωτικής ενδοχώρας βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στα περίχωρα της Λάρισας, μίας από τις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδας, αποπνέοντας ένα φρέσκο αέρα στην αρχιτεκτονική.

Το εσωτερικό του κτηρίου προσφέρει γοητευτικό ντεκόρ του παλιού καιρού σε συνδυασμό με υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου.

www.ClassicalHotels.com

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΕΛΕΝΑ"
Το ξενοδοχείο μας, Γ΄ κατηγορίας, πρόσφατα ανακαινισμένο και ανανεωμένο από τις αρχές του χρόνου, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λάρισας , δίπλα σε επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, την ιατρική σχολή και το δικαστικό μέγαρο, 5΄ από το σιδηροδρομικό σταθμό.

www.helena.gr

Ξενοδοχείο-"ΑΣΤΕΡΑΣ"
To ASTERAS Hotel διαθέτει δωμάτια δίκλινα, μονόκλινα και μη καπνιστών με τέλεια ηχομόνωση, ατομικό μπάνιο, SAT-TV, τηλέφωνο, κλιματισμό, θυρίδες ασφαλείας αίθουσα πρωινού, bar, καφετέρια, PARKING.

www.asterashotel.gr
METROPOL HOTEL

Το ξενοδοχείο METROPOL βρίσκεται στη καρδιά της Λάρισας. Λόγω της πλεονεκτικής του θέσης ανάμεσα σε γραφικούς πεζόδρομους, οι πελάτες μας συνδιάζουν άριστα την δουλειά τους, τις αγορές τους, και την ξεκούραση τους.

http://metropol.focusgreece.gr/gr/aboutus.htm


Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)