Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Λάρισας

Οι παραδοσιακοί τρόποι διενέργειας εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η ανάγκη για μείωση του κόστους, επιτάχυνση των συναλλαγών και διεύρυνση των αγορών επιβάλει τη χρήση εξελιγμένων μέσων που αυτοματοποιούν βασικές λειτουργίες, διευκολύνουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ανταλλαγή τυποποιημένης πληροφορίας και παρέχουν κρίσιμη πληροφόρηση για τη λήψη αποφάσεων.Ωστόσο, η αγορά, εγκατάσταση, ανάπτυξη και συντήρηση τέτοιων μέσων απαιτεί υψηλές επενδύσεις κι αυτό καθιστά τη χρήση τους απαγορευτική.

Η ανάπτυξη της απαιτούμενης υποδομής του τύπου αυτού κεντρικά από το επιμελητήριο δίνει λύση στο πρόβλημα και παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους. Μέσω του Ηλεκτρονικού Εμπορικού Κέντρου θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα ολοκληρωμένης προβολής της κάθε επιχείρησης-μέλους του επιμελητηρίου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συνεισφέροντας στη σύναψη συνεργασιών και νέων εμπορικών συμφωνιών. Οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους θα προβάλλονται σε ειδική περιοχή Εκθετηρίου Προϊόντων του Portal.

Εάν δεν είστε εγγεγραμένος στο Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, για να εγγραφείτε παρακαλώ πατήστε εδώ.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμένος παρακαλώ, πιέστε εδώ για να συνδεθείτε.

Νέες Εταιρίες Μέλη
BEE
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ Α. ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Α. Ο.Ε.
ΦΑΚΑΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ EASYLOGIC
Δείτε όλες τις εταιρίες
Νέα Προϊόντα
Μέλι
Όσπρια
Ημιαφρώδης οίνος Κοραλλένιος
ΣΙΔΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα
Νέοι Σύμβουλοι
ΔΕΣΚΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΖΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δείτε όλους τους Συμβούλους
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)