Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
ΘΕΚΑΚΕ.: Θεματικό εργαστήριο ανταλλαγής απόψεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «AGRO LARISSA» -Στήριξη Ανέργων στον Αγροτικό Τομέα Νομού Λάρισας- σας προσκαλεί σε:

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:
Σύγχρονες τεχνολογίες στην τοπική παραγωγή
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30

Εκδήλωση Γαστρονομίας,
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:15

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:
Σύγχρονες μέθοδοι τυποποίησης, καινοτόμες τεχνικές προώθησης προϊόντων
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30

Εκδήλωση Γευσιγνωσίας,
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:15

στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44)
ΘΕΚΑΚΕ: Ημερίδα με θέμα "Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού"
Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα την «Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού». Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 6μ.μ. και στο χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας. Ομιλητές είναι οι κ.κ. Δημήτρης Αδάμ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου, Δημήτρης Παπαλέξης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου και η κα Αγγελικη Τσαμέτη, Οικονομολόγος.
ΘΕΚΑΚΕ: Ημερίδα με θέμα "Εργατική Νομοθεσία και νέα αναπτυξιακά προγράμματα"
Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα την «Εργατική Νομοθεσία και νέα αναπτυξιακά προγράμματα». Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, στις 6μ.μ. και στο χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το ΘΕΚΑΚΕ στο τηλ. 2410 549884 εσωτ. 133 (αρμόδια κα Παναγιώτα Σάρρου)
ΘΕΚΑΚΕ: Ημερίδα για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους εργοδότες με θέμα την «Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας»
Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα την «Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας». Στόχος είναι η ενημέρωση των εργοδοτών για τη μείωση των κοινωνικών διακρίσεων στους χώρους εργασίας.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, στις 6μ.μ. και στο χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας.  
Ενημερωτική εκδήλωση: Προνοητική διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού στις επιχειρήσεις

Οι εταιρείες HayGroup A.E. και ΟΜΑΣ Α.Ε. με την ΕΕΔΕ και την υποστήριξη του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) και του Επιμελητηρίου Λάρισας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: "Προνοητική διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού στις επιχειρήσεις" που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 16:30 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44) στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό workshop και θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για τη δοκιμαστική εφαρμογή ενός Πρότυπου Οδηγού Προνοητικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής έως την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 υπόψη κ. Αγαμέμνονα Παπαδημητρίου στο email: mpapadimim@gmail.com ή/και στο fax: 2410 257522. Πληροφορίες στο τηλ: 2410 549884, 255388 (εσωτ. 131 και 132).

Πρόσκληση εκδήλωσης
Πρόγραμμα εκδήλωσης
Αίτηση συμμετοχής

ΘΕ.Κ.Α.Κ.Ε.: Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης σε θέματα εξωστρέφειας
Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) οργανώνει πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης για εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες σε θέματα εξωστρέφειας. Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 22 ωρών επιδοτούμενο με 5 ευρώ –μικτά- ανά ώρα και θα υλοποιηθεί στη Λάρισα το χρονικό διάστημα από 25 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2013. Σκοπός του προγράμματος είναι κάθε επιχείρηση να διαθέτει τουλάχιστον ένα στέλεχος το οποίο όχι μόνον θα κατανοεί τα ουσιαστικά ζητήματα των εξαγωγών αλλά και θα τα προσεγγίζει με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μπορεί μελλοντικά να διαμορφώνει για την επιχείρηση του την αναγκαία στρατηγική για κάθε εξαγωγική αγορά - στόχο.  
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιδοτούμενη συμμετοχή επιχειρήσεων σε πρόγραμμα επιμόρφωσης ανέργων
Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας υλοποιεί σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων προερχομένων από τους κλάδους του λιανικού εμπορίου, των κατασκευών και του αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 222 ωρών καθώς και ένα στάδιο πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου διάρκειας 58 ωρών. Η πρακτική άσκηση των ωφελουμένων θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 7 έως 11 Νοεμβρίου και θα είναι επιδοτούμενη για τις επιχειρήσεις που θα ενταχτούν στο πρόγραμμα. Καλούνται όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται σχετικά να έλθουν σε επικοινωνία με το ΘΕΚ.ΑΚΕ, αρμόδιος κ. Μέμος Παπαδημητρίου (τηλ. 2410-549884 εσωτ.131, κιν.: 6971760093).   
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)