Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
China International Import Expo

Το Επιμελητήριο Λάρισας, προτίθεται να λάβει μέρος στην China International Import Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2019 στη Σαγκάη. Από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα χρηματοδοτήσουν ένα περίπτερο 30 τ.μ. στο χώρο τροφίμων και ποτών και το παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του κλάδου που θέλουν να εκθέσουν.

Πρόκειται για μια έκθεση η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, γιατί αποτελεί την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ίδιου του Προέδρου της Κίνας, ο οποίος και παρευρίσκεται στα εγκαίνια της έκθεσης την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. Στην ως άνω έκθεση συμμετέχουμε με περίπτερο στο χώρο των Τροφίμων και Ποτών και με Εθνικό Περίπτερο, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου κάθε χώρα καλείται να παρουσιάσει τον πολιτισμό της, τον τουρισμό, εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες, τις καινοτομίες της και τα τεχνολογικά της επιτεύγματα. Σημειώνεται ότι στη φετινή διοργάνωση η Ελλάδα συμμετέχει με καθεστώς τιμώμενης χώρας και θα παρευρεθούν υψηλά ιστάμενα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας. Δεδομένου ότι η επισκεψιμότητα στην έκθεση, όπως προαναφέρθηκε, ήταν ιδιαίτερα υψηλή και η Κίνα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αγορές – στόχους για τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σας λαμβάνοντας υπόψη ότι: 1) Στο περίπτερο Τροφίμων & Ποτών θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την προβολή οίνων και αποσταγμάτων 2) Στο Εθνικό Περίπτερο θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής του νομού ως τουριστικό προορισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λάρισας, έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Τσολάκη Αικατερίνη, email: info@larissa-chamber.gr & τηλ. 2410536900.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)