Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Επιχειρηματικό Φόρουμ - B2B Συναντήσεις Ελλάδας-Ινδίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών  σας ενημερώνει  ότι εν’ όψει της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδίας στην Αθήνα, από 18 έως 19 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθεί την Τρίτη  19 Ιουνίου 2018  Επιχειρηματικό Φόρουμ - B2B  Συναντήσεις στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Grande Bretagne) στην Αθήνα.

Το «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Ινδίας» διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece . Το Φόρουμ θα περιλαμβάνει συνέδριο με επίσημες ομιλίες και συζητήσεις, καθώς καιδιμερείς συναντήσεις B2B μεταξύ επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Ινδία.


Για το σχέδιο προγράμματος πατήστε εδώ, την πρόσκληση για το φόρουμ εδώ, καθώς και για τη λίστα των ινδικών επιχειρήσεων που θα συνοδεύσουν τον Ινδό Πρόεδροεδώ.


Παρακαλώ σημειώστε ότι για εγγραφές και συναντήσεις με Ινδικές επιχειρήσεις, θα πρέπει να το δηλώσετε εδώ έως τις 13 Ιουνίου 2018.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)