Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Στην καρδιά της επιχειρηματικότητας η Φέτα

Η καρδιά της Φέτας χτυπά στην Ελασσόνα το τριήμερο 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου και το Επιμελητήριο Λάρισας δίνει δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις ως συνδιοργανωτής.

Με στόχο τη στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων της Λάρισας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της περιφερειακής ενότητας Λάρισας στηρίζει την Πανελλήνια Διοργάνωση ΦΕΤΑ 2018 και μέσω αυτής της δράσης, στηρίζει ουσιαστικά τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Η Φέτα αποτελεί το σημαντικότερο ΠΟΠ προϊόν της χώρας μας και η Ελασσόνα είναι αναμφίβολα η μητρόπολη της παραγωγής φέτας στην χώρα. Έχοντας μακρά συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή φέτας και τυροκομικών προϊόντων της Ελασσόνας, το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις, που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά και οικονομικά γεγονότα της περιοχής μας.

Έτσι από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της Πανελλήνιας Διοργάνωσης «ΦΕΤΑ 2018» το Επιμελητήριο Λάρισας και τα μέλη του θα δώσουν το παρόν στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις της γιορτής της φέτας στην Ελασσόνα. Άλλωστε στις παράλληλες δράσεις της Πανελλήνιας Διοργάνωσης, συμπεριλαμβάνονται σημαντικές ημερίδες και συνέδρια που αφορούν το παρόν και το μέλλον της τοπικής παραγωγικής δυνατότητας των περιοχών, που αποτελούν το ζωτικό χώρο ευθύνης του Επιμελητηρίου.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)