Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας- Επιμελητήριο Λάρισας -16/1/2008

Την ικανοποίησή του για την πορεία που έχει η στους δύο μήνες λειτουργίας της στη Λάρισα και για την επίτευξη του πρώτου επιχειρηματικού στόχου της αναγνωρισιμότητας μίλησε χθες ο πρόεδρός της κ. Αναστάσιος Λάππας στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Τράπεζα με το Επιμελητήριο Λάρισας χθες 16/1/2008 στο ξενοδοχείο Imperial.

Την ικανοποίησή του για την πορεία που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στους δύο μήνες λειτουργίας της στη Λάρισα και για την επίτευξη του πρώτου επιχειρηματικού στόχου της αναγνωρισιμότητας μίλησε χθες ο πρόεδρός της κ. Αναστάσιος Λάππας στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Τράπεζα με το Επιμελητήριο Λάρισας χθες (φωτό) στο ξενοδοχείο Imperial.

«Η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρηματιών το καταδεικνύει» σημείωσε ο κ. Λάππας και επεσήμανε ότι θα ακολουθήσουν τους επόμενους τρεις μήνες και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις με μεγάλες κοινωνικές ομάδες, συνεταιριστικές οργανώσεις, αγρότες, επαγγελματίες του τομέα της υγείας κ.α.

Αυτό που τονίστηκε από όλους τους ομιλητές είναι ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας έχει στο κέντρο της δράσης της το μικρομεσαίο επιχειρηματία.

Την υποστήριξή του στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτριος Γκουντόπουλος, στο βαθμό, όπως είπε, που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο κ. Γκουντόπουλος κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης να συνεργαστεί και να επενδύσει στην Τράπεζα αφού παρουσιάζει κερδοφορία αλλά ταυτόχρονα είναι δημιουργία των Μικρομεσαίων της Θεσσαλίας και μπορεί να κατανοήσει τα επιχειρηματικά- χρηματοοικονομικά προβλήματα τηε επιχειρηματικότητας.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)