Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Συνάντηση είχαν χθες, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο Πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης τον κ. Τάσο Πετρόπουλο, ο οποίος ήταν συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Γεωργίας κ. Βασίλη Κόκκαλη και τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλο.

Είχαν μια διεξοδική συζήτηση με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για όλα τα θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο τους. «Μειώνουμε δραστικά τα βάρη του παρελθόντος και στηρίζουμε τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους, αλλά και τις επιχειρήσεις που επιβαρύνθηκαν στα χρόνια των μνημονίων».

Το μέτρο για την ένταξη των επιχειρήσεων στις 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία αναμένεται να ψηφιστεί αύριο.

Όσον αφορά ειδικότερα τις ελαφρύνσεις της νέας ρύθμισης περιλαμβάνουν εκπτώσεις έως και 85% στις προσαυξήσεις για οφειλές ελεύθερων επαγγελματικών και επιστημόνων, έως 100% στις προσαυξήσεις για οφειλές αγροτών, έως 54% στην κύρια οφειλή μετά τον επανυπολογισμό των οφειλών από 1/1/2002 έως 31/12/2016 με βάση την ελάχιστη εισφορά των 158 ευρώ στον ΕΦΚΑ και ως 69% μείωση στη συνολική οφειλή.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο μέτρο των 120 δόσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)