Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Greek Weekend στο Βελιγράδι της Σερβίας

Αγαπητέ συνάδελφε, Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσης του και με αφορμή την έκθεση GREEKWEEKEND (Ελληνικό Σαβ/κο) που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας (12  και 13/5/2018), διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και επίσκεψη στην έκθεση και καλύπτει για κάθε επιχείρηση μέλος του τη μετάβαση με λεωφορείο (όποια περαιτέρω οικονομική ενίσχυση θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Αν λάβουμε υπόψη ότι

Οι σχέσεις των δύο κρατών είναι παραδοσιακά φιλικές λόγω πολιτιστικών και ιστορικών παραγόντων.

  • Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στη Σέρβικη οικονομία. Η εκδήλωση βοηθά στην ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Ελληνικών/Σέρβικων εταιρειών.
  • Οι πολίτες της Σερβίας επιλέγουν την Ελλάδα ως τον πλέον ευνοϊκό τουριστικό προορισμό. Στους Σέρβους αρέσουν τα τοπικά φαγητά, η μουσική και τα υπόλοιπα προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα.
  • Αυτή είναι μια εκδήλωση που παρουσιάζει τον Ελληνικό πολιτισμό, τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, τη μουσική και τη γαστρονομία στο κέντρο του Βελιγραδίου, ενισχύοντας παράλληλα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία
  • τότε αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να συμμετέχετε στη εν λόγω επιχειρηματική αποστολή. Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και με γνώμονα το ενδιαφέρον σας θα γίνει προσπάθεια διοργάνωσης  B2B συναντήσεων με Σέρβους επαγγελματίες.  Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν και την πρόθεσή τους για συμμετοχή με περίπτερο στην έκθεση GREEK WEEKEND .Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε στείλτε το όνομα του συμμετέχοντα και τα στοιχεία της εταιρίας σας ηλεκτρονικά στο info@larissa-chamber.gr μέχρι 30/03/2018, αρμόδια Κατερίνα Τσολάκη (τηλ. 2410536900)

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)