Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Συνέδριο «Ανοικοδόμηση του Ιράκ» στις 13 Φεβρουαρίου, 2018, Κουβέιτ
Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Συνεδρίου του Κουβέιτ για την Ανοικοδόμηση του Ιράκ», 12-14 Φεβρουαρίου 2018, θα συγκληθεί μονοήμερο συνέδριο με τίτλο «Επενδύστε στο Ιράκ» στις 13 Φεβρουαρίου τ.ε., στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ.

 

Το συνέδριο θα διοργανωθεί από κοινού από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ (KCCI), την Εθνική Επιτροπή Επενδύσεων της Δημοκρατίας του Ιράκ, την Παγκόσμια Τράπεζα (WB) και το Ταμείο του Κουβέιτ για την Αραβική Οικονομική Ανάπτυξη (KFAED). Οι κύριοι τομείς που θα εξεταστούν για επενδύσεις είναι οι ακόλουθοι: στέγαση, ανάπτυξη ακινήτων, ενέργεια, μεταφορές, logistics, υδάτινοι πόροι, διαχείριση  απόβλητων και αγροτική καλλιέργεια.

 

Το Ιράκ θα παρουσιάσει μελέτες σκοπιμότητας και άδειες για 60 επενδυτικά έργα, συνολικής αξίας άνω των 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Παγκόσμια Τράπεζα θα στηρίξει αυτά τα έργα, προσφέροντας εγγυήσεις, αποζημιώσεις απώλειας και δυνατότητες εξερεύνησης των αγορών. Το συνέδριο αυτό θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Τράπεζα και θα στοχεύει στις επενδύσεις.

 

Οι επιχειρήσεις–μέλη μας καθώς και επιχειρήσεις από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη, αυτή, συνάντηση και να διερευνήσουν τα πιθανά έργα ανοικοδόμησης του Ιράκ, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού τους.

 

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι τελευταία προθεσμία υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής, μέσω του Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, είναι η Τετάρτη 24 Ιανουαρίου τ.ε. και ώρα 14:00. Μετά το πέρας της προαναφερόμενης ώρας δεν θα γίνονται δεκτές άλλες συμμετοχές.

 

Τηλ. 210 6711 210/210 6726 882 Εσωτ (101) και (110)
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)