Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Παράταση προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στην έκδοση του Οδηγού Ελλήνων Εξαγωγέων 2016-2017

Αγαπητέ συνάδελφε

Το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να δημιουργήσει έναν ηλεκτρονικό Οδηγό Εξαγωγικών Επιχειρήσεων του Νομού μας και να τον προωθήσει στους εμπορικούς αντιπροσώπους των ξένων Πρεσβειών στη χώρα μας.

Δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση των αιτήσεων για τη συμμετοχή των εξαγωγικών επιχειρήσεων του Νομού μας στη νέα βελτιωμένη έκδοση του "Οδηγού Ελλήνων Εξαγωγέων 2016-2017" σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.,  θα επεξεργαστούν οι ίδιες αιτήσεις οπότε δίδεται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας αποστολής της αίτησης εως την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016
Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν αποστείλει ήδη την αίτηση και τη στείλουν τώρα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσουν τα εξαγόμενα προϊόντα και στην αγγλική γλώσσα καθώς και το website της επιχείρησης.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη νέα Νομοθεσία απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον ως άνω κατάλογο είναι η ταμειακή ενημερότητα για το έτος 2016 (έλεγχος ταμειακής ενημερότητας τηλ. 2410549884 (εσωτ. 116)

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜ

Υ.Γ: Eντός δύο ημερών θα σας αποσταλεί αποδεικτικό παραλαβής της αίτησης σας . Εάν δεν λάβετε σχετική ειδοποίηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ  2410549884 (εσωτ 117)

Πρόσκληση για καταχώρηση στον οδηγό Ελλήνων εξαγωγέων
Αγαπητέ συνάδελφε,

Το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να βοηθήσει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο έργο τους προτίθεται να συμμετέχει και  στη νέα βελτιωμένη έκδοση του <<ΟΔΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ 2016-2017>>  σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.
Πρόσκληση για καταχώρηση στον Οδηγό Ελλήνων Εξαγωγέων 2015-2016 (Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων)
Το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να βοηθήσει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο έργο τους προτίθεται να συμμετέχει στην νέα έκδοση του "Οδηγού Ελλήνων Εξαγωγέων 2015-2016" σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.
Δεδομένου ότι με τον νέο Νόμο (Ν.4072/2012) για τη «Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» καταργήθηκε η υποχρέωση εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων (Ε.Μ.Ε), των επιχειρήσεων που προτίθενται να πραγματοποιήσουν εξαγωγή και "εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα δικαιούται να ασκεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί εμπορική δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)", το ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων που τηρούταν στο Επιμελητήριό μας δεν έχει ανανεωμένα στοιχεία των εξαγωγικών επιχειρήσεων.
Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις έχουν χαρακτήρα εξαγωγικό και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον ως άνω κατάλογο παρακαλούμε να μας αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο έως 17/4/2015 24/4/2015.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η εξόφληση των συνδρομών έως και το τρέχον έτος.  
Πρόσκληση για καταχώρηση στον οδηγό Ελλήνων εξαγωγέων (παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων)
Το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να βοηθήσει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο έργο τους προτίθεται να συμμετέχει στην νέα έκδοση του "ΟΔΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ 2014-2015" σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.
Δεδομένου ότι με τον νέο Νόμο (Ν.4072/2012) για τη «Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» καταργήθηκε η υποχρέωση εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων (Ε.Μ.Ε), των επιχειρήσεων που προτίθενται να πραγματοποιήσουν εξαγωγή και "εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα δικαιούται να ασκεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί εμπορική δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)", το ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων που τηρούνταν στο Επιμελητήριό μας δεν έχει ανανεωμένα στοιχεία των εξαγωγικών επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις έχουν χαρακτήρα εξαγωγικό και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον ως άνω κατάλογο παρακαλούμε να μας αποστείλουν (fax: 2410257522, e-mail: a.karligiotou@larissa-chamber.gr) συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο έως τη Δευτέρα 31η Μαρτίου 2014. Τονίζουμε ότι για να έχει κάποιος τη δυνατότητα εξαγωγής θα πρέπει είτε να έχει ανανεώσει τον αριθμό του ειδικού Μητρώου Εξαγωγέων είτε να έχει αριθμό ΓΕΜΗ.
Πρόσκληση για καταχώρηση στον Οδηγό Ελλήνων Εξαγωγέων 2014-2015
Το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να βοηθήσει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο έργο τους προτίθεται να συμμετέχει στην νέα έκδοση του "ΟΔΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ 2014-2015" σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.
Δεδομένου ότι με τον νέο Νόμο (Ν.4072/2012) για τη «Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» καταργήθηκε η υποχρέωση εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων (Ε.Μ.Ε), των επιχειρήσεων που προτίθενται να πραγματοποιήσουν εξαγωγή και "εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα δικαιούται να ασκεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί εμπορική δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)", το ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων που τηρούνταν στο Επιμελητήριό μας δεν έχει ανανεωμένα στοιχεία των εξαγωγικών επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις έχουν χαρακτήρα εξαγωγικό και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον ως άνω κατάλογο παρακαλούμε να μας αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο έως 20/3/2014.
Κατάργηση της υποχρέωσης εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων
Σύμφωνα με την παρ.3 του αρ.35 του Ν.4072/2012 για τη «Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» καταργήθηκε η υποχρέωση εγγραφής, στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων (Ε.Μ.Ε), των επιχειρήσεων που προτίθενται να πραγματοποιήσουν εξαγωγή. Επίσης, σύμφωνα με την παρ.1 του ίδιου άρθρου, εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα δικαιούται να ασκεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί εμπορική δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ). 
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)