Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Συνέδριο Γαστρονομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις Σέρρες 22-24 Μαΐου
Ημερομηνία: 23/04/2009

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών και την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Σερρών διοργανώνεται στις Σέρρες από 22 έως 24 Μαΐου 2009 το Συνέδριο Γαστρονομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη ενός διακρατικού δικτύου και συγκεκριμένων συνεργατικών δράσεων, η προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών συνεργασιών στο τομέα των Τροφίμων και Ποτών και η ανάπτυξη συστηματικής επικοινωνίας με αγοραστές, κλαδικούς φορείς και τα μέσα δημοσιότητας στις αγορές - στόχους.

Με την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και την συνδρομή του Οργανισμού Εξαγωγικού Εμπορίου (ΟΠΕ) και της πρωτοβουλίας «Kerasma» θα γίνει παρουσίαση και προβολή των σημαντικότερων Ελληνικών επιχειρήσεων των κλάδων Τροφίμων και Ποτών σε εμπορικούς αντιπρόσωπους, εκπροσώπους δικτύων διανομής και διαμορφωτές της κοινής γνώμης της Ν.Α. Ευρώπης (Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι, Γευσιγνώστες, κλπ)

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων και workshops μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, καθώς και συνεδρίες με τα Επιμελητήρια των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης και τα Επιμελητήρια της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσουν, εκτός των άλλων, επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής και σε εργαστήρια παραδοσιακής παραγωγής προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)