Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Συνοπτικό υπόμνημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Αδάμ προς τον Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Τάσο Πετρόπουλο
 Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 2:30 μ.μ. επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Λάρισας ο Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Τάσος Πετρόπουλος. Στη συνάντηση που ακολούθησε, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρης Αδάμ παρέδωσε υπόμνημα αναφορικά με τις θέσεις του φορέα μας.
Προβολή τοπικών βραβευθέντων οίνων & αποσταγμάτων
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στα πλαίσια ενίσχυσης και προβολής των τοπικών οίνων & αποσταγμάτων, προτίθεται να δημοσιεύσει στον κόμβο του (www.larissa-chamber.gr), στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού (π.χ. οθόνες προβολής ισογείου και 1ου ορόφου) άρθρο σχετικά με τοπικούς οίνους & αποστάγματα τα οποία έχουν λάβει διακρίσεις – βραβεία την τελευταία τριετία (έτη διαγωνισμών: 2012-2013-2014). Για το σκοπό αυτό, οι οινοποιοί – μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας καλούνται να αποστείλουν στο Επιμελητήριο μέχρι την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 τις ακόλουθες πληροφορίες:  
Ενημερωτική εκδήλωση: How to do business in the USA

Την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "How to do business in the USA". Διοργανωτές είναι το ΕλληνοΑμερικανικό Επιμελητήριο, η ΕΕΣΥΝΕ,η American  Hellenic Entreprise Initiative και το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, του ΣΘΕΒ και της ΕΕΔΕΚΕ. 
Πρόγραμμα εκδήλωσης 

Πρόσκληση συμμετοχής στην 2η Γενική Εμπορική Έκθεση "Βοιωτία 2013"
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει στη 2η Γενική Εμπορική Έκθεση "Βοιωτία 2013", η οποία θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά (στον ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο του εργοστασίου της UNICOT), από την Τετάρτη 20 έως την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013.   
Ενημερωτική εκδήλωση: Οικονομική διεύθυνση μικρομεσαίων επιχειρήσεων - πρακτικές εφαρμογές - ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων
Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση στις 8/10/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44) με τα παρακάτω θεματικά πεδία:

1. Τραπεζικές εξελίξεις. Συσχέτιση αυτών με τις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων.
2. Ελληνική οικονομία 2014- 2016.
3. Οικονομική διεύθυνση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
4. Πρακτικές εφαρμογές σε επίπεδο εποπτείας οικονομικών καταστάσεων. Πώς να οργανώσετε την επιχείρησή σας.
5. Ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων. Η συνεργασία του management με την οικονομική διεύθυνση για την επίτευξη ανταγωνιστικότητας σε όλα τα επίπεδα.
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Πυρασφάλεια Επιχειρήσεων: πρόληψη και καταστολή μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο"

Το Επιμελητήριο Λάρισας και η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν στις 09/05/2013 και ώρα 19:00 (στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου, Παπακυριαζή 44) με θέμα «Πυρασφάλεια Επιχειρήσεων: πρόληψη και καταστολή μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο».
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

19:00-19:15 Προσέλευση
19:15-19:20 Εισαγωγή στο θέμα από την πυραγό Τσακνάκη Ολυμπία
19:20-19:30 Χαιρετισμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλου Σωτήριου και του Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας 
19:30-19:50 "Νομοθεσία πυροπροστασίας"- Ομιλητής πυραγός Ζήσης Γεώργιος
19:50-20:00 Ερωτήσεις
20:00-20:15 «Γενικές αρχές πυρόσβεσης» Ομιλητής πυραγός Λιάπης Ιωάννης
20:15-20:25 Ερωτήσεις
20:25-20:35 «Στατιστική πυροσβεστικού σώματος» Ομιλητής πυραγός Λιντέρης Αθανάσιος 
20:35 Διαλογική συζήτηση

Εσπερίδα με θέμα "Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ηλεκτρονική Επιχείρηση"
Το Επιμελητήριο Λάρισας με τη συμμετοχή της ΕΕΔΕΚΕ και της Εθνικής Τράπεζας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σας προσκαλούν στην εσπερίδα "Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ηλεκτρονική Επιχείρηση". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44).  
Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων επιχορήγησης
 Το Επιμελητήριο Λάρισας, η Αναπτυξιακή Εταιρία Διαχειρίσεως Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και o Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους σε ενημερωτική εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, Λάρισα, ισόγειο) για την παρουσίαση των Προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ» (ΕΠΑΑ).  
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Νέα εργαλεία Στήριξης Επιχειρηματικής Δράσης"
Στα πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στο νομό μας και συγκεκριμένα στη Λάρισα σχετική ενημερωτική εκδήλωση του Ε.ΣΥ.Ν.Ε. Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικά της Π.Ε. Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/11/2012 στις 19:30 στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) με θέμα «Νέα εργαλεία Στήριξης Επιχειρηματικής Δράσης».
Διαβούλευση μεταξύ Επιμελητηρίου Λάρισας και μελών γύρω από το σχέδιο νόμου "Διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις"

Το  Επιμελητήριο Λάρισας συμμετέχοντας στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης γύρω από το σχέδιο Νόμου "Διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις" συνέταξε μια σειρά προτάσεων τις οποίες θα θέσει υπόψην του Υπουργού. Πριν  την  ολοκλήρωση  αυτής  της  διαδικασίας η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου επιθυμεί στο πλαίσιο μιας "εσωτερικής διαβούλευσης",  να καταγράψει τις σχετικές παρατηρήσεις και προτάσεις των μελών του Επιμελητηρίου. Τα  μέλη  μπορούν να στείλουν τις απόψεις τους στο email του Επιμελητηρίου (info@larissa-chamber.gr), με θέμα:  "νέος  αναπτυξιακός",  μέχρι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012.
Κείμενο προτάσεων του Επιμελητηρίου

Εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή στη Βιέννη στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo Da Vinci
Το Επιμελητήριο  Λάρισας  οργανώνει  στο  πλαίσιο  του  Προγράμματος  Leonardo Da Vinci  εκπαιδευτική  επιχειρηματική   αποστολή  στη  Βιέννη  τον  Απρίλιο  του  2013. Οι  μετέχοντες  στην  αποστολή  θα  έχουν  τη  δυνατότητα  να  επισκεφθούν    επιχειρήσεις   που  ασχολούνται  με  την  «πράσινη  ανάπτυξη»,  να  δουν  από  κοντά  τον  τρόπο  λειτουργίας  τους  και  να  συνεργαστούν  με  τη  διοίκηση  και  τα  στελέχη  τους  με  στόχο  τη  διεύρυνση  των  εμπειριών  και  την  ανάπτυξη  προοπτικών  συνεργασίας.
Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών FRUIT LOGISTICA (6-8/2/2013, Βερολίνο). Η έκθεση πέρα από τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά προβάλλει ξηρούς καρπούς, βότανα και μυρωδικά, οργανικά προϊόντα κλπ. Παράλληλα με την FRUITLOGISTICA λαμβάνουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Filia 2013 award, 32 fresh Produce Forum Fruits and Vegetables.
Πρόσκληση συμμετοχής στην 7η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα"
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων στον Ελλαδικό χώρο, προτίθεται να  συμμετάσχει στην 7η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα" (Τρίπολη, 13-18/6/2012).
Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών Big Five Show
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει, ανάλογα φυσικά με τη σημαντικότητα του ενδιαφέροντος από την πλευρά σας, με ενιαίο περίπτερο στη Δ.Ε. δομικών υλικών «ΒΙG FIVE SHOW» (Ντουμπάι, 5-8/11/2012).
Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση επίπλου και διακόσμησης Index 2012
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανάλογα φυσικά με τη σημαντικότητα του ενδιαφέροντος από την πλευρά σας, με ενιαίο περίπτερο στη Δ.Ε. επίπλου και διακόσμησης ΙΝDEX 2012 (24-27/9/2012, Ντουμπάι). 
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση και την εφαρμογή των GS1 barcodes
Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει υπό την αιγίδα του την Πέμπτη 17 Μαίου 2012 (2oς όροφος Επιμελητηριακού κτιρίου, Παπακυριαζή 44) από τις 18.00 έως τις 21.00 και σε συνεργασία με τον GS1 Association Greece εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση και εφαρμογή των GS1 barcodes.  Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Το σύστημα GS1-Βασικές γνώσεις και πρακτικές»
Ημερίδα ιδιωτικής ασφάλισης

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, 17:30 - 22:00 διοργανώνεται, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου και άλλων φορέων, ημερίδα με θέμα την ιδιωτική ασφάλιση. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Palace. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής και το πρόγραμμα της ημερίδας.

Πρόσκληση συμμετοχής
Πρόγραμμα Ημερίδας

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δ.Ε. τροφίμων και ποτών SIAL 2012

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Επιμελητηρίου Λάρισας για την όσο το δυνατόν πιο αναβαθμισμένη παρουσία της περιοχής μας και των προϊόντων της στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου, συνεχίζουμε και το 2012 με ένα ρεαλιστικό και στοχευμένο πρόγραμμα δράσης με συμμετοχή μας σε κλαδικές διεθνείς εκθέσεις μέσω του ΟΠΕ. Σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της Ελλάδας και δη των επιχειρήσεων –μελών του Επιμελητηρίου Λάρισας πριν δύο χρόνια στη SIAL 2010,  σκοπεύουμε και φέτος να συμμετάσχουμε στη Δ.Ε. τροφίμων και ποτών SIAL 2012 (Παρίσι, 21-25/10/2012).

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)