Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Στο Επιμελητήριο Λάρισας ο Τ. Πετρόπουλος
Το Επιμελητήριο Λάρισας επισκέφτηκε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Τάσος Πετρόπουλος, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, κυρίως ασφάλισης των εργαζομένων αλλά και φορολογικά ζητήματα.
Συγκεκριμένα, από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, τέθηκαν ζητήματα καίριας σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο της Λάρισας, όπως είναι  μείωση συντελεστή φορολογίας εισοδήματος ,φόρου μερισμάτων, την προκαταβολής και του φόρου εισοδήματος.
Επίσης σταδιακή μείωση στις εισφορές εργοδότη-εργαζομένου με σκοπό το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, διατήρηση ενός μόνο βιβλίου εργασιών για όλους τους τόπους εργασίας των αγροτών, να επανέλθει η φοροαπαλλαγή στα ασφάλιστρα ζωής της ιδιωτικής ασφάλισης, ως ίσχυε, καθώς και το εξάμηνο του δόκιμου ασφαλιστή (άνευ εισφορών).
Επίσης σημαντικό αίτημα προς τον υπουργό  να διορθωθεί η αδικία σε ό,τι αφορά στο χάσμα της σύνταξης, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει μια καλή αρχή με τη μείωση 7% στον κλάδο.
Τέθηκαν επίσης πολλά επιμέρους ζητήματα, τα οποία αφουγκράστηκε με προσοχή ο Υφυπουργός και είμαστε σε αναμονή των ενεργειών του.
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)