Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ TUTTO FOOD 2019 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ TUTTO FOOD 2019

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση TUTTO FOOD 2019, που διοργανώνεται για 6η φορά στο Μιλάνο από 6 έως 9 Μαΐου 2019.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Δ.Ε. TUTTO FOOD φιλοξενείται για 6η χρονιά στο σύγχρονο κέντρο εκθέσεων και εμπορίου “Fiera Milano” και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων- ποτών παγκοσμίως. Η ΤUTTO FOOD είναι το σημείο συνάντησης εμπόρων λιανικής και χονδρικής, παραγωγών, εισαγωγέων και decision makers

από όλον τον κόσμο. Η διοργάνωση του 2017 συγκέντρωσε 2.850 εκθέτες από 40 χώρες και 80.146 εμπορικούς επισκέπτες από 141 χώρες, με 21% του συνόλου να είναι διεθνείς εκθέτες.

Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα 500 special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν την ΤUTTO FOOD μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσον αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν πάνω από 9200 business meetings, με σημαντικά εμπορικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.tuttofood.it

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η έκθεση χωρίζεται σε 12 εξειδικευμένες ενότητες του κλάδου τροφίμων- ποτών.

Οι 5 βασικές κατηγορίες - top sectors είναι:

1. Tutto Grocery: αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, μαρμελάδες, αυγά.

2. Tutto Sweet: προϊόντα ζαχαροπλαστικής

3. Tutto Drink: ποτά, αναψυκτικά και χυμοί

4. Tutto Meat: προϊόντα κρέατος, πουλερικά, κυνήγι.

5. Tutto Dairy: γαλακτοκομικά προϊόντα

Επιπλέον κατηγορίες είναι:

• Tutto Pasta: ζυμαρικά

• Tutto Bakery: Αρτοσκευάσματα

• Tutto Deli: Προϊόντα delicatessen

• Tutto Green: Βιολογικά προϊόντα

• Τutto Seafood: Ψάρια και θαλασσινά

• Τutto Oil: Λάδι

• Tutto Frozen: Κατεψυγμένα προϊόντα, παγωτά

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 2019

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο κέντρο της έκθεσης, στο Hall 1 όπου φιλοξενούνται τα International & Regional pavilions της έκθεσης. Η καλαίσθητη και διαφοροποιημένη παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας. Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής

ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη ΤUTTO FOOD στο Hall 1, όπου βρίσκεται το Greek National Pavilion ή στις υπόλοιπες θεματικές αίθουσες της έκθεσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ:

1. Ενοίκιο χώρου σε κατάλληλο και προνομιακό σημείο για την συμμετοχή σας (Hall 1, Greek

National Pavilion).

2. Νέα, καλαίσθητη ξύλινη κατασκευή περιπτέρου με εταιρική – προϊοντική σήμανση.

3. Νέα, έξυπνη λογοτύπηση της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στις κεντρικές μετόπες των ομαδικών περιπτέρων με άξονα την εμφανή, προϊοντική και ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων.

4. Πλήρη εξοπλισμό περιπτέρου με σήμανση – λογότυπηση στο φωτεινό διαφανοσκόπιο με γραφικό το εταιρικό σας λογότυπο ή θέμα της επιλογής σας και το εταιρικό σας logo στο φωτεινό info counter, τραπέζι, καρέκλες, φωτεινή βιτρίνα, ξύλινη επιτοίχια βιτρίνα, πρίζα, καλαθάκι αχρήστων, αποθήκη και άπλετο φωτισμό του περιπτέρου. Ο εξοπλισμός εμπλουτίζεται ανάλογα με τα τ.μ. σας.

5. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (σύνδεση και κατανάλωση ρεύματος, καθαρισμός, φύλαξη κλπ). Δεν περιλαμβάνεται 24ωρη παροχή ρεύματος και κατανάλωση ρεύματος επαγγελματικού εξοπλισμού, που χρεώνεται επιπρόσθετα.

6. Μεταφορά και ασφάλιση των εκθεμάτων σας με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου και υπολογισμό από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και παράδοση στο περίπτερο σας (οι επιστροφές στην Ελλάδα περιλαμβάνουν αυστηρά έως 2 κιβώτια μόνο προωθητικού υλικού). Για προϊόντα κατάψυξης, θα υπάρξει ανάλογη χρέωση.

7. Καταχώρηση στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης με βάση το registration fee (δείτε παρακάτω).

8. Παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την άψογη λειτουργία της συμμετοχής σας αλλά και την κάλυψη των αναγκών σας κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

9. Λειτουργία Reception Desk παροχής πληροφοριών για όλους τους εκθέτες για διανομή του λειτουργικού καταλόγου εκθετών, με βοηθητικό χώρο για την προσφορά νερού, καφέ κλπ για τις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών τους.

10. Λειτουργία Taste Area.

11. Great Greek Exporters list - προβολή των εκθετών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε κεντρικό σημείο με εμφανές το εταιρικό λογότυπό τους.

12. Ενισχυτικές εκδηλώσεις του συνόλου της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την ενίσχυση της εταιρικής σας παρουσίας.

13. Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών για την οργάνωση Β2Β συναντήσεων με βάση τις οδηγίες της διοργανώτριας εταιρείας.

14. Έγκαιρη και έγκυρη παροχή επικαιροποιημένων στοιχείων για την αγορά με καταλόγους των σημαντικότερων Ιταλών και όχι μόνο, αγοραστών και εισαγωγέων, με τα πλήρη εμπορικά τους στοιχεία.

15. Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, σύνδεση internet, διερμηνείς, βοηθητικό προσωπικό, παροχή 24ωρου ρεύματος, παροχή ρεύματος για τα custom made περίπτερα, ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως ψυγεία, καταψύκτες, κλπ.).

Το κόστος συμμετοχής είναι 645 € / τμ + registration fee 255 €.

Τα περίπτερα σε γωνία χρεώνονται με 695 €/τμ.

Το κόστος συμμετοχής ανά τμ, αφορά στα περίπτερα της ομαδικής κατασκευής και όχι τις ειδικές κατασκευές. Το κόστος των ειδικών κατασκευών διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του περιπτέρου.

Η τιμή της συμμετοχής είναι 645€/τμ και 695€/τμ για γωνία και είναι ενιαία για όλους τους εκθέτες είτε μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είτε μέσω του Προγράμματος Επιχειρώ Έξω, είτε μέσω άλλων Κοινοτικών Προγραμμάτων.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE προτίθεται να οργανώσει ένα σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων για να ενισχύσει την παρουσία των εκθετών της και για να τονίσει την επισκεψιμότητα των περιπτέρων της. Μεταξύ άλλων, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σχεδιάζει:

1. Λειτουργία Taste Area.

2. Δημιουργία καλαίσθητου καταλόγου της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

3. Προβολή των εκθετών μας στην Great Greek Exporters list σε κεντρικό σημείο με εμφανές το εταιρικό λογότυπο τους για την ενίσχυση της εταιρικής τους παρουσίας

4. Διαφημιστική προβολή της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

5. Ενισχυτικές εκδηλώσεις του συνόλου της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

6. Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών για B2B συναντήσεις, βάσει οδηγιών της διοργανώτριας εταιρείας.

 

GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Παπανικολή 22Α

15232 Χαλάνδρι

Τηλ. 210 7755 080 Φαξ. 210 7755 049

e-mail: info@greatexhibitions.gr

 

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)