Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
LLP – Leonardo Da Vinci 2007-2013
«Το Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης (LLP) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους ανθρώπους, σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους, να λάβουν μέρος σε εμπειρίες μάθησης καθώς και στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης σε όλη την Ευρώπη.

 

Με προϋπολογισμό περίπου 7 δις €, το πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε στην περίοδο 2007-2013, χρηματοδοτεί μια σειρά από ανταλλαγές, επισκέψεις μελέτης και δραστηριότητες δικτύωσης.

 

Το υπο-πρόγραμμα Leonardo Da Vinci χρηματοδοτεί συγκεκριμένα σχέδια στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και ενισχύει πρωτοβουλίες κατάρτισης σε ιδιώτες και κάθε είδους επαγγελματίες καθώς και δραστηριότητες με μεγαλύτερες προσπάθειες συνεργασίας.
Οι δραστηριότητες του LLP συνεχίζονται στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Erasmus+ 2014 - 2020.

 

Το Πρόγραμμα Leonardo da Vinci
Το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci εστιάζεται στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Στοχεύει στην υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας, μέσω της παροχής υποστήριξης στους Ευρωπαίους πολίτες, προκειμένου να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώσεις και προσόντα που αναγνωρίζονται και πέρα από τα σύνορα της χώρας τους. Υποστηρίζει επίσης καινοτομίες και βελτιώσεις στα συστήματα και τις πρακτικές της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

Το Leonardo Da Vinci χρηματοδοτεί δραστηριότητες διακρατικής κινητικότητας, ευρωπαϊκά προγράμματα προσανατολισμένα στην ανάπτυξη ή τη μεταφορά καινοτομίας, καθώς επίσης και δίκτυα συνεργασίας. Απευθύνεται σε καταρτιζόμενους κατά την αρχική επαγγελματική κατάρτιση, απασχολούμενους στην αγορά εργασίας, σε επαγγελματίες της εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς επίσης και σε οποιοδήποτε φορέα που δραστηριοποιείται σε αντίστοιχους τομείς.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)