Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" - Χανιά

Tο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», διοργανώνει ο ΕΟΣΣ σε συνεργασία με τους Μελισσοκομικού Συλλόγους Ανατολικής Κρήτης, Χανίων και Λασιθίου στις 23, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων.

Λόγω του ότι η Κρήτη είναι ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός, στην Έκθεση θα συμμετάσχουν ξενοδόχοι, εστιάτορες και τα δίκτυα διανομών από Ελλάδα και Κρήτη, προκειμένου να γνωρίσουν προϊόντα και καινοτόμες επιχειρήσεις σε χώρο 4.000τμ.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων. Στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων, η συμμετοχή είχε ξεπεράσει τους 15.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση.

Σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Κρήτη σε χώρο 1.000τμ, θα παρουσιάσουμε τους Δρόμους του Κρητικού Μελιού συνδυασμένο με κρητικά τυριά και κρητικά βότανα. Πάνω από 250 ετικέτες μελιού, 30 ετικέτες τυριού και 20 ετικέτες αρωματικών βοτάνων από το νομό Χανίων σε χώρο 200τμ θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ. Σε χώρο 80τμ θα υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου θα παρουσιαστούν προτάσεις για τα ξενοδοχεία της Κρήτης όπως το Κρητικό πρωινό βασισμένο στο μέλι, τυρί και αρωματικά βότανα.

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στον Ηγέτη της κατηγορίας. Παράλληλα το γεγονός «Δρόμοι του Κρητικού Μελιού» θα επισκεφθούν και θα καλύψουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Δήμητρα Χαντζή στα τηλέφωνα: 2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.gr.

 

Επισυνάπτονται:

 

  1. Ενημερωτικό Φυλλάδιο
  2. Αίτηση Συμμετοχής

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)