Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Δασκαλόπουλος: «Η συναίνεση δεν είναι κομματικό πόκερ»
Ημερομηνία: 07/03/2009

«Η συναίνεση δεν είναι κομματικό πόκερ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προσερχόμενος στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι πολιτικής υπεκφυγής ή απραξίας. Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ότι «συναίνεση σημαίνει συνευθύνη για τη διαμόρφωση και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαρθρωτικών αλλαγών που θα μας βγάλουν από την κρίση».

Τέλος, ζήτησε ισχυρή και αποτελεσματική διακυβέρνηση «μέχρι να γίνουν εκλογές, αλλά και μετά τις εκλογές». «Εξάλλου τις εκλογές θα τις αποφασίσουν οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες» κατέληξε.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ επισημαίνει: «Οταν ο Πρόεδρος του ΣΕΒ απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του δικομματισμού μιλάει για συναίνεση, οι πρώτοι που πρέπει να ανησυχούν είναι οι εργαζόμενοι. Το μέγα ζητούμενο παραμένει η απάντηση στην κρίση με μέτρα που δεν θα ρίχνουν τα βάρη στους εργαζόμενους και θα υπερβαίνουν το νεοφιλελευθερισμό».

Πηγή http://financial.flash.gr//news/news1/2009/3/6/30767id/

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)