Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία

Αναζήτηση Εγγράφων
Χρησιμοποιήστε τα πεδία της φόρμας για να βρείτε όσα έγγραφα έχουν καταχωρηθεί στο site του Επιμελητηρίου και πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης.
Λέξη κλειδί:
Τύπος:
Κατηγορία:
Εκδότης:
Χώρα:
Από:
Έως:
Πλήθος Αποτελεσμάτων: 2242
Πορεία Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δεκεμβρίου 2020
Ημερομηνία έκδοσης: 01/03/2023
Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου ‘Intercultural Communication between China and Europe (21.1.2021)
Περιγραφή :
Αποστέλλουμε, συνημμένα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το Γραφείο ΟΕΥ Πεκίνου, πρόσκληση συμμετοχής για το εν θέματι διαδικτυακό συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα Ελλάδος 11:00-14:00.

Το εν λόγω Συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Κίνας, την Ένωση Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (EUROCHAMBRES) και το Κινεζο-Πορτογαλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στόχος του συνεδρίου είναι η εξέταση των πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων της Κίνας, τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και σε επιχειρηματικά θέματα, καθώς και η κατανόηση του κινεζικού τρόπου σκέψης, συμπεριλαμβανομένων των πολύ σημαντικών εννοιών «save face» και «guanxi».

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη και τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, στον υπερσύνδεσμο

Ημερομηνία έκδοσης: 01/12/2021
Δημόσια πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, αναφορικά με υποβολή αιτήσεων για υπαγωγή τους...
Περιγραφή : Δημόσια πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, αναφορικά με υποβολή αιτήσεων για υπαγωγή τους στο καθεστώς των Αλλοδαπών Στρατηγικών Επενδύσεων
Ημερομηνία έκδοσης: 05/08/2021
Πορεία Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Μαρτίου 2021
Ημερομηνία έκδοσης: 08/04/2021
Focus Business Turkey 2021
Ημερομηνία έκδοσης: 22/03/2021
Πορεία Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Φεβρουαρίου 2021
Ημερομηνία έκδοσης: 08/03/2021
Διαβίβαση ενημερωτικού φυλλαδίου για επενδύσεις στη Σερβία
Ημερομηνία έκδοσης: 08/03/2021
Κατάθεση στον ΠΟΕ ειδοποιήσεων από την Αιγυπτιακή πλευρά σχετικά με την εφαρμογή νέων προτύπων (standards)/νομοθεσίας για προϊόντα
Περιγραφή :  Κατάθεση στον ΠΟΕ ειδοποιήσεων από την Αιγυπτιακή πλευρά σχετικά με την εφαρμογή νέων προτύπων (standards)/νομοθεσίας προϊόντων.  

Με ηλεκτρονική επιστολή της  εδώ Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στις 2 Μαρτίου μας ενημέρωσε ότι η Αίγυπτος την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε στον ΠΟΕ  νέα κοινοποίηση TBT  σχετικά με το επικαιροποιημένο πρότυπο για τους ηλεκτρικούς λαμπτήρες το οποίο πρέπει να τηρούν οι παραγωγοί και οι εισαγωγείς εντός ενός έτους από τις 3 Φεβρουαρίου.  Το αντίγραφο της κοινοποίησης και της ανεπίσημης αγγλικής μετάφρασης της πρότασης επισυνάπτονται.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των οικείων κλαδικών φορέων καθώς και δυνητικά επηρεαζόμενων επιχειρήσεων στην χώρα μας και, στην συνέχεια, για την αποστολή τυχόν σχολίων, παρατηρήσεων κλπ στο Γραφείο μας μέχρι 24 Μαρτίου 2021, προκειμένου με τη σειρά μας να τα προωθήσουμε στο τμήμα Εμπορικών Υποθέσεων της εδώ Διπλ. Αντι/πείας της Ε.Ε. 

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα κείμενα όλων των ειδοποιήσεων στο TBT: http://tbtims.wto.org/en/Notifications/Search και SPS: http://spsims.wto.org/en/Notifications/Search . Σας καλώ να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους συνδέσμους για τυχόν νέες ειδοποιήσεις που υποβάλλονται από την Αίγυπτο.

ΕΓΓΡΑΦΟ_1

ΕΓΓΡΑΦΟ_2


Ημερομηνία έκδοσης: 08/03/2021
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Περιγραφή : Έναρξη ισχύος διατάξεων άρθρου 19 του ν. 4704/2020 (Α 133). Υποχρέωση αυτόματης άντλησης του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας.


Ημερομηνία έκδοσης: 02/03/2021
Μηνιαίο Δελτίο Ζητήσεων Προϊόντων & Επιχειρηματικών Συνεργασιών - Ιανουάριος 2021
Ημερομηνία έκδοσης: 02/03/2021
Το επιμελητήριο δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των στοιχείων, για τα οποία υπέυθυνος είναι ο εκάστοτε φορέας δημοσίευσης.
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)