Γενική Συνέλευση της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ
Ημερομηνία: 16/11/2008
Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος) που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΒΑΛΑ από 14-16 Νοέμβρη .

Τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την γενική συνέλευση ήταν:

1-Η οικονομική κρίση και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν εκ μέρους της πολιτείας , της αυτοδιοίκησης αλλά και των επιχειρήσεων, και ο νέος προϋπολογισμός.

2- Τα δίκτυα μάθησης και η αναγκαιότητα τους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και

3- Η ανταγωνιστικότητα  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Λάρισας τόσο στις αποφάσεις της Γ.Σ., στην διαμόρφωση του τελικού κειμένου ψηφίσματος για την οικονομική κρίση και τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να αναληφθούν, όσο και στο θέμα των δικτύων μάθησης (πρόταση του επιμελητηρίου Λάρισας), όπου πιλοτικά σύντομα θα αρχίσει η εφαρμογή του από την Λάρισα με την συνεργασία του ΙΜΕ της ΚΕΕΕ.

Την Λαρισαϊκή αποστολή αποτελούσαν οι κκ. Γκουντόπουλος Δημ. Πρόεδρος του επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, Σαγρής Γιώργος Α Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου και μέλος της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ , Συγγούνας Δημ. Οικονομικός επόπτης του επιμελητήριου , Οικονόμου Δημ. Πρόεδρος  του εμπορικού τμήματος , Ζηρδέλης Θωμάς Πρόεδρος του βιοτεχνικού τμήματος, Μανωλάκας Μανώλης Διευθυντής του επιμελητηρίου.

(Για περισσότερα δες ΚΕΕΕ γενική συνέλευση ΚΑΒΑΛΑΣ)


Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας